Huis te koop

1690000€

4 slaapkamers 286 vierkante meters

Immoweb code : 20064787
Immoweb code : 20064787

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
286 vierkante meters bewoonbare ruimte
260 vierkante meters grond

Omschrijving

Eigentijds huis met 4 slaapkamers, tuinterras en garage

Dit lichte huis aan de voet van park Wolvendael en de Dieweg is een echte variatie op een Zweeds huis, eigentijds en atypisch. Met een bewoonbare oppervlakte van ± 300m² is het als volgt samengesteld:
Begane grond: professionele ruimte met aparte ingang, inclusief wachtruimte en sanitaire voorzieningen, aan de achterzijde gevolgd door de ruime praktijk.
Woongedeelte: Entree, hal met garderobe en apart toilet, eetkamer met toegang tot de prachtige Engelse binnenplaats op het zuidwesten, volledig ingerichte keuken met Knock 2 open vaatwasser. Woonkamer met grote erker en mezzanine die gebruikt kan worden als kantoor of extra slaapkamer.
1e verdieping: Ouderlijke verdieping met slaapkamer en terras, boudoir, kleedkamer, complete badkamer en een kamer omgebouwd tot fitnessruimte.
2e verdieping: 2 slaapkamers met speelruimte in het midden, badkamer, apart toilet.
Kelder: ruime garage voor 2 auto's, kelders, wasruimte, machinekamer en stookruimte.
Potentieel voor 7 slaapkamers. EPC: C+ - Talrijke massief eiken kasten en bergruimten - Regenwatertank die machines, toiletten en tuin-/tuinbesproeiing voedt - Alarm - Airconditioning in het hele huis - Ventilatiesysteem met dubbele stroom - Driedubbele beglazing in het hele huis - Zonnepanelen.
Omgeven door het groen en de eeuwenoude bomen van het Forêt de Soignes, biedt deze woonwijk rust en veiligheid. Winkels en openbaar vervoer zijn vlakbij. Nabijgelegen scholen zijn onder andere verschillende internationale scholen (Lycée Français,

Neem contact op