Huis te koop

* 699000€

4 slaapkamers 213 vierkante meters

Immoweb code : 20055506
Immoweb code : 20055506
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
213 vierkante meters bewoonbare ruimte
228 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

LAATSTE KANS OM TE PROFITEREN VAN 6% BTW !!!!

UCCLE: in de onmiddellijke nabijheid van het Lycée Français, het station van Ukkel-Calvoet en het station van Moensberg, en op een steenworp van alle voorzieningen, presenteren we een prachtig nieuw huis dat een ideale leefomgeving biedt voor het hele gezin.
Het huis heeft een grote kelder in de kelderverdieping. Op de begane grond vind je een toilet en een garage. De eerste verdieping heeft een prachtige woonruimte van 57 m² verdeeld over twee niveaus. Op de tweede verdieping zijn er drie slaapkamers van 9,5 m², een studeerkamer, een toilet en twee badkamers (bad en douche). De derde verdieping herbergt een ruime master suite van 14 m² met badkamer met douche.
Buiten is er een grote tuin van 122 m² en een terras van 34 m².
Het huis heeft een moderne, tijdloze stijl met hoogwaardige afwerking, EPB B, vloerverwarming, grote ramen met driedubbel glas die zorgen voor een uitzonderlijke lichtinval, hoge plafonds in de woonkamer en de mogelijkheid om de keuken van je dromen te creëren. Deze uitzonderlijke woning wacht om bekeken te worden! Verkoop onderworpen aan btw (6% btw mogelijk).

Neem contact op