Huis te koop

2645000€

4 slaapkamers 486 vierkante meters

Immoweb code : 11475240
Immoweb code : 11475240

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
486 vierkante meters bewoonbare ruimte
1867 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

UCCLE (Centre - stadswoning), op een steenworp afstand van winkels, transportverbindingen en scholen (plaatselijke school Val Fleury, Collège Saint-Pierre, Europese School of Lycée Français), in een rustige, ongerepte straat - prachtig onder architectuur gebouwd huis (Vanden Eeckhoudt-Creyf), voltooid in 2014, van ± 486 m2 en gelegen op een terrein van 18,67 are.
Met zijn grote ramen die zorgen voor een uitzonderlijke lichtinval, en gelegen in een groene omgeving, is het huis ontworpen om maximaal te profiteren van de kenmerken van het land, de bomen en de helling, terwijl de impact op de buren wordt beperkt door de totale afwezigheid van uitzicht.
Een originele plattegrond heeft geresulteerd in een huis dat "in tweeën is gevouwen", oplopend over 4 niveaus, met zeer grote volumes, voorgesteld als een "loftwoning". De kelder (155m2), gedeeltelijk ingegraven, bevat de dubbele garage, meerdere opslagruimtes, wasruimte, kelder, geklimatiseerde wijnkelder en de entreehal met gastentoilet en -garderobe. Deze leidt vervolgens naar een groot, licht woongedeelte (111 m2) bestaande uit een volledig uitgeruste Gaggenau keuken, eetkamer, een eerste woonkamer met dubbele open haard en een tv-/kantoorgedeelte met opslagruimte. Op de eerste verdieping (134 m2) bevindt zich het kindergedeelte met 3 slaapkamers, een badkamer (douche en bad) en een toilet. Twee van de slaapkamers, met hun uitzonderlijk hoge plafonds, hebben mezzanines (bedden van 160 cm en de mogelijkheid om rechtop te

Neem contact op