Huis te koop

249000€

3 slaapkamers 108 vierkante meters

Immoweb code : 20262497
Immoweb code : 20262497

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
108 vierkante meters bewoonbare ruimte
120 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met 3 slpks op 120 m² te Turnhout!

Instapklare woning met drie slaapkamers en aangename stadstuin met een ruim bijgebouw (24 m³) op een zeer rustige maar centraal gelegen locatie nabij het centrum van Turnhout. EPC label C 227 m² en asbestvrij! 

Ligging: de woning heeft alle nodige faciliteiten (openbaar vervoer, winkels, horeca, ...) op wandelafstand dankzij zijn rustige maar centrale ligging.  

Indeling: +0: woonkamer - keuken - badkamer -bijgebouw. +1: twee slaapkamers. +2: slaapkamer 3. 

Beschrijving: bij het betreden van de woning komt u binnen in de woonkamer waar plaats is voor een eet- en een zithoek. Naastgelegen hebben we de volledig uitgeruste keuken, deze beschikt over een groot gasvuur met bijhorende oven, vaatwas, lavabo, microgolfoven en ingebouwde ijskast. Achter de keuken bevindt zich de badkamer met grote inloopdouche, lavabomeubel en het toilet. 

Op de eerste verdieping komen we bij de eerste twee ruime slaapkamers. Op de overloop is er ook voldoende ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld een bureau of extra kasten. Op de derde verdieping komen we tot slot bij de derde slaapkamer. 

In de tuin geniet u elke ochtend heerlijk van de ochtendzon. Er is achteraan nog een groot bijgebouw voorzien met een overdekt terras. Dit kan gebruikt worden als extra opslagruimte maar hier kunnen natuurlijk ook allerhande hobby-

Neem contact op