Huis te koop

229000€

3 slaapkamers 158 vierkante meters

Immoweb code : 20262496
Immoweb code : 20262496

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
158 vierkante meters bewoonbare ruimte
147 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen woning met 3 slaapkamers, mogelijkheid tot 4, op een zeer rustige maar centraal gelegen locatie nabij het centrum van Turnhout! EPC label C 227 kWh/m³ en asbestveilig!

Ligging: de woning bevindt zich nabij verschillende invalswegen. Het centrum is op wandelafstand gelegen, alle nodige faciliteiten (winkels, horeca, openbaar vervoer, ...) bevinden zich dus slechts op een boogscheut!

Indeling: -1: kelder. +0:  inkomhal met gastentoilet - woonkamer - keuken - veranda. +1: drie slaapkamers - badkamer. +2: af te werken zolder. 

Omschrijving: de aparte inkomhal geeft rechtstreekse toegang tot zowel de leefruimte als de keuken. De leefruimte werd in 2019 voorzien van een volledig nieuw spanplafond en beschikt gezelligheidstroef over een gashaard. De keuken geeft toegang tot de ruime en droge kelder, de inkomhal en achteraan de veranda. Op de eerste verdieping hebben we drie slaapkamers en een badkamer voorzien van douche in bad een een lavabomeubel.

Via de vaste trap komen we op de zolder op de tweede verdieping. Deze kan afgewerkt worden tot een vierde slaapkamer, hobbyruimte, ... of simpelweg dienen voor extra opslag. Hier bevindt zich ook de ketel welke nog maar recent vernieuwd werd (2022), het dak is ook reeds volledig geïsoleerd.

Ach

Neem contact op