Huis te koop

575000€

4 slaapkamers 293 vierkante meters

Immoweb code : 20227899
Immoweb code : 20227899

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
293 vierkante meters bewoonbare ruimte
734 vierkante meters grond

Omschrijving

charmante woning

Te koop: Luxueuze instapklare villa in Zevendonk (Turnhout)


Waar comfort en stijl samenkomen!

Deze prachtige villa, gelegen op een ruim perceel van 743 m², biedt een ongeëvenaarde woonervaring, vier royale slaapkamers, een aparte bureelruimte, en een hobbykamer, is dit de perfecte woning voor gezinnen en zelfstandigen.

De grote living (59 m²) op parket met gezellige pelletkachel en een knappe eetkeuken nodigen uit tot heerlijke avonden thuis. Twee stijlvolle badkamers, een volledig ingerichte zolder en een kelder zorgen voor extra comfort en opslagruimte.

Voor autoliefhebbers biedt het magazijn (100 m²) plaats voor vier wagens. De woning is omringd door een aangelegde tuin met automatische poort, terrassen en een overdekte louncheruimte.

Duurzaam wonen wordt verzekerd door 22 zonnepanelen. Deze instapklare villa is de ideale plek voor wie een ruim, comfortabel en toekomstbestendig huis zoekt, perfect voor een zelfstandige met praktijk. Grijp je kans en ontdek de mogelijkheden van dit droomhuis!

Infoplicht: Vg, Wg, Gmo,  Gvkr, Gvv,  P-score:  C,  G-score: A - geen asbest - conform elektriciteitsattest. EPC label C.

Dit is geen aanbod, alle informatie is onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Neem contact op