Huis te koop

185000€

4 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 20227893
Immoweb code : 20227893

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
203 vierkante meters grond

Omschrijving

Authentieke woning met 4 slaapkamers

Totaal te renoveren, maar ook heel goed gelegen ruime gezinswoning met 3 à 4 slaapkamers, 1 à 2 badkamers en tuin op 203 m² grond.  
Dit gebouw is al renovatieklaar gemaakt en is voorzien van een plan van de architect. Alles is al gestript en staat klaar voor de heropbouw.  Al veel werk uitgespaard dus.  Je kan het bouwplan volgen, maar wijzigingen zijn zeker ook nog mogelijk. De straat is een rustige doodlopende fietsstraat met gezellig en groen pleintje. Er zijn huurgarages in de straat beschikbaar. Op wandelafstand van de winkels, openbaar vervoer en ook het Stadspark en scholen.
Ideaal dus voor de doe-het-zelver of aannemers.  Geen asbest.  Er zijn ook mogelijkheden om dit verder te laten afbouwen.
De impressiefoto's zijn natuurlijk om je een idee van de afwerking te kunnen geven.

EPC label F

Infoplicht: Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv   -  P-score:  A,  G-score: A 

1 % registratierechten is mogelijk *onder voorwaarden. Hierbij wijzen wij u op de renovatieplicht voor woningen en appartementen met een E of F EPC-label uiterlijk 5 jaar na aankoop te rekenen vanaf het verlijden van de notariële akte (akten vanaf 1 januari 2023). Deze woonst voldoet perfect aan de verplichte renovatie en kan genieten van vele bouwpremies.

Voor mogelijke renovatiepremies of -lening zie:
https://www.vlaanderen.be/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/premies-en-belastingvoordelen/mijn-verbouwpremie
https://www.vlaanderen.be/bouwen-wonen-en-energie/l

Neem contact op