Huis te koop

399000€

3 slaapkamers 169 vierkante meters

Immoweb code : 20008774
Immoweb code : 20008774

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
169 vierkante meters bewoonbare ruimte
147 vierkante meters grond

Omschrijving

Verzorgde woning met 3 slaapkamers en tuin

Goed gelegen verzorgde woning met 3 ruime slaapkamers en stadstuin nabij het centrum van Turnhout.

De inkomhal met apart gastentoilet en mooie houten trap naar de bovenverdieping geeft uit op een grote leefruimte met vooraan een zithoek, achteraan een eethoek en aansluitend een open keuken.
De keuken met eiland is volledig uitgerust en voorzien van een dampkap, inductiekookplaat, microgolf en oven, vaatwasser, inbouwkoelkast met vriesvak, … en voldoende opbergruimte.

De leefruimte geeft via een schuifraam uit op de zuidgerichte stadstuin met terras ter hoogte van de woning, achteraan in de tuin staat een bijgebouw bestaande uit een leuke zomerkamer en een afsluitbare bergruimte.

Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers met kastenwand, een wasruimte met toilet en een grote badkamer met lavabomeubel, grote inloopdouche en ligbad.

Zolderverdieping met riante 3de slaapkamer en kastenwand, hier kan nog een extra 4de slaapkamer/ hobbyruimte gecreëerd worden.

De woning wordt verkocht inclusief de kasten in de slaapkamers.

Optioneel bij aan te kopen een garagebox op wandelafstand (75m) voor een bedrag van € 20.000,-

De woning is asbestveilig.

De woning is goed gelegen binnen de ring om Turnhout en vlakbij het stadspark, in de directe omgeving is er een speelplein en is er ruim voldoende parkeergelegenheid (parking stadspark, parking Technico sporthal, …).

Troeven:
-Rustige ligging.
-Epc-label B.
-Zonnepanelen 3.950 Wp
-Instapklar...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op