Huis te koop

160000€

4 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 11485697
Immoweb code : 11485697

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
721 vierkante meters grond

Omschrijving

OPTIE ! Goed, te renoveren dorpshuis - Groot potentieel!

OPTIE ! Wellimmo nodigt u uit om dit groot, te renoveren gebouw te komen ontdekken. Ideaal gelegen in het charmante dorp Transinne, en is momenteel samengesteld uit uit mooie woonruimtes op de gelijkvloerse verdieping, plus opslagruimtes, schuren, oude varkensstallen die een gigantische stokkeringsruimte bieden. Boven zijn er 4 kamers en een badkamer, en een hooizolder boven de schuur, zonder de vijfde kamer op zolder, en nog veel in te richten ruimtes… het is dus perfect voor een gezin!
Maar met zijn 250 m² vloeroppervlakte, dat op twee niveaus kan worden gebruikt, plus de in te richten zolderruimtes, zou het ook perfect geschikt zijn voor vele andere toepassingen (onafhankelijke opslagmogelijkheden, verbouwing tot meerdere woningen, enz.). Het potentieel is enorm en de mogelijke projecten zijn zeer talrijk!
Het perceel van 7 are 21 centiare biedt ook een leuke tuin waar u zich kunt ontspannen in de gezonde buitenlucht.
In de onmiddellijke nabijheid van de E411, Libramont, Libin, Redu, geniet het eigendom van een voordelige ligging, met een goede bereikbaarheid tot de voorzieningen en de grote verkeersassen, terwijl het toch heel rustig en in het groen is gelegen.
Voor degenen die nog meer ruimte willen, is het mogelijk om als optie een klein landelijk stenen gebouw te verwerven, gelegen op een perceel van 1 are 87 centiare tegenover het hoofdgebouw. Dit bijkomende gebouw kan worden gebruikt als werkplaats, gastenverblijf of worden ingericht volgens uw behoeft

Neem contact op