Huis te koop

465000€

7 slaapkamers 414 vierkante meters

Immoweb code : 20053949
Immoweb code : 20053949

Overzicht

7 slaapkamers
3 badkamers
414 vierkante meters bewoonbare ruimte
1901 vierkante meters grond

Omschrijving

Subliem burgerlijk huis gelegen in een rustige omgeving, op slechts een steenworp afstand van het stadscentrum!

Op het gelijkvloers: Luchtsluis die uitkomt op een grote inkomhal versterkt door prachtig houtwerk (in eik) en glas-in-loodramen, een lichte woonkamer gevolgd door een grote woonkamer van 48 m², een ingerichte keuken (gaskookplaat, oven, afzuigkap , dubbele wastafel, bergruimte) zeer ruim 27 m² met directe toegang tot het terras, een garderoberuimte met apart toilet.



Op de 1e verdieping: Nachthal met toegang tot vier ruime slaapkamers, waaronder een master suite met aangrenzende badkamer (ligbad, wastafel, bidet) en nog een slaapkamer met balkon met uitzicht op de tuin, een tweede volledig betegelde badkamer bestaande uit een douche en een wastafel.



Op de 2e verdieping: Een nachthal met drie extra slaapkamers en twee zolders met meerdere mogelijkheden.



Op de 3e verdieping: Bergzolder.



Exterieur: Een prachtige, rustige tuin op het zuiden, met een oppervlakte van 17 hectare, waarvan een deel erkend is als bouwgrond met unieke ontwikkelingsperspectieven.



Kelder: Volledig uitgegraven huis van 57 m² met aanzienlijke opslagruimte.



Functies :

Zeer robuust 3-gevelhuis in burgerlijke stijl, ideaal gelegen in het centrum van Doornik, dichtbij alle voorzieningen (scholen, openbaar vervoer, winkels, enz.). Centrale verwarming op gas, houten kozijnen met enkel glas, alarmsysteem. Niet te missen !


Reclame heeft een niet-contractueel karakter en vormt geen aa

Neem contact op