Huis te koop

235000€

3 slaapkamers 139 vierkante meters

Immoweb code : 20276629
Immoweb code : 20276629

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
139 vierkante meters bewoonbare ruimte
111 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellige woning met garage in het hart van Torhout!

Welkom in de Lichterveldestraat 69, een centraal gelegen woning met garage. Deze woning bevindt zich in een rustige, doodlopende straat met in de nabije omgeving supermarkten, winkels, scholen, openbaar vervoer en zoveel meer!

Bij binnenkomst verwelkomt de ruime leefkeuken u, de perfecte plek om gezellig te koken en samen te genieten. Aansluitend vindt u een slaapkamer en een praktische wasplaats, die eenvoudig omgetoverd kan worden tot een ensuite badkamer of dressing.

Op de bovenverdieping beschikt de woning over twee ruime slaapkamers, een lichtrijke leefruimte en een multifunctionele ruimte die kan dienen als berging of bijkeuken. Als kers op de taart is er een aansluitend zonnig terras waar u heerlijk kunt ontspannen. Uw auto kan steeds veilig geparkeerd worden in de achterliggende garage! Bovendien is de woning voorzien van 17 zonnepanelen, wat bijdraagt aan aan een duurzame woonomgeving.

Warm geworden van deze gezellige woning? Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een bezoek ter plaatse!

De vermelde prijs is een richtprijs; elk bod, hoger of lager dan deze prijs, wordt voorgelegd aan de eigenaar, die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

Neem contact op