Huis te koop

249000€

2 slaapkamers 111 vierkante meters

Immoweb code : 20005366
Immoweb code : 20005366

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
111 vierkante meters bewoonbare ruimte
123 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met gezellige tuin te koop in centrum ...

Deze instapklare woning met twee slaapkamers en gezellige tuin is gelegen vlakbij de markt van Tielt, op wandelafstand van verschillende winkels, horeca, openbaar vervoer, sportgelegenheden en onderwijs. Daarnaast heeft u ook een vlotte verbinding met diverse belangrijke invalswegen. 

Het gelijkvloers beschikt over een open en geïnstalleerde keuken, woon- en eetkamer met zicht en toegang tot de gezellige stadstuin met terras en een gastentoilet.
De tuin beschikt over een ruime tuinberging die beschikt over de nodige aansluitingen voor het plaatsen van een wasmachine en droogkast.

Op het eerste verdiep bevindt zich een nachthal, één ruime slaapkamer en badkamer voorzien van een lavabo, douche en toilet.
Verder kan je vanuit de badkamer de dressing betreden.

Daarnaast kunt u, doormiddel van een vaste trap, richting de tweede verdieping. Hier kan u nog een tweede slaapkamer/zolderkamer terugvinden. 

Tot slot beschikt dit eigendom over centrale verwarming op aardgas (recente hoogrendementsketel), conforme elektriciteit, hoogrendementsbeglazing,  geïsoleerd dak, verzorgde tuin met terras en tuinberging, twee ruime slaapkamers,... 

Ook wild geworden van deze thuis? 
Twijfel niet langer en leg vandaag nog uw bezoek vast! 

Renovatieplicht: nee

Neem contact op