Huis te koop

429000€

4 slaapkamers 242 vierkante meters

Immoweb code : 20234093
Immoweb code : 20234093

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
242 vierkante meters bewoonbare ruimte
365 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

TERNAT: Ruime woning met 4 slpks, garage en tuin

Betreed de charme van deze prachtige woning in Ternat, perfect voor wie op zoek is naar ruimte en comfort. Met vier ruime slaapkamers en een elegante badkamer biedt deze woning een leefruimte van maar liefst 242,79 m², op een perceel van 365 m² en met betonnen draagvloeren.

De voortuin nodigt uit tot een warm welkom, terwijl de oprit en de garage voldoende parkeerplaats bieden. Stap binnen en ontdek de indrukwekkende inkomhal met karaktervolle bogen en een unieke tegelvloer die doorloopt naar de lichtrijke woonkamer. Dit is de ideale plek om te ontspannen bij de sfeervolle open haard, omringd door een stijlvolle stenen muur.

De eetkamer loopt moeiteloos over in de moderne, volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur en een elegante afwerking. Achter de keuken wacht een verrassende buitenruimte met een polyvalente speel-/ontspanningskamer die direct zicht biedt op de tuin, ideaal voor gezellige avonden met vrienden en familie.

De woning beschikt eveneens over een praktisch ingerichte wasruimte en voldoende opbergruimte, waardoor het dagelijkse leven net dat tikkeltje eenvoudiger wordt.

De bovenverdiepingen bieden royale slaapkamers met veel natuurlijk licht en een badkamer die recent werd opgefrist met moderne voorzieningen. Elektriciteit conform en verwarmingsketel ook reeds vernieuwd. De zolderkamer is perfect als master bedroom of als extra leefruimte naar keuze.

Kortom, deze woning biedt een unieke mix van com

Neem contact op