Huis te koop

3 slaapkamers 223 vierkante meters

Immoweb code : 20027164
Immoweb code : 20027164

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
223 vierkante meters bewoonbare ruimte
1142 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Uitzonderlijk huis in het hart van de Cens, in Tenneville

Dompel uzelf onder in een wereld waar modern comfort samenkomt met respect voor het milieu in dit prachtige huis genesteld in het hart van het dorp Cens, in de gemeente Tenneville. Laat u betoveren door de lichte woonkamers en de kwaliteitsmaterialen die elke ruimte een vleugje elegantie geven.

Deze ruime woning heeft een gastvrije hal, een apart toilet, een eetkamer met toegang tot een zonnig terras, een volledig uitgeruste keuken en een gezellige woonkamer met een houtkachel met dubbele verbranding gezellige familieavonden.

Op de bovenverdieping vindeen mezzanine van bijna 23m², perfect om een studeer- of leesruimte te creëren, en twee slaapkamers, waarvan een master suite met eigen badkamer en ingebouwde dressing voor ultiem comfort.

De kelders zijn zorgvuldig verbouwd, waardoor er aan de ene kant een werkplaats/ketelruimte is en aan de andere kant een onafhankelijke studio met keukengedeelte, doucheruimte en slaapkamer, ideaal om gasten te ontvangen in totale privacy.

Aangevuld met een praktische garage en prachtig aangelegde tuin biedt dit huis een uitzonderlijke woonomgeving waar aan elk detail is gedacht voor je welzijn. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact op met uw Honesty agentschap op 084/456.458 om een bezichtiging te regelen.

Neem contact op