Huis te koop

499000€

4 slaapkamers 259 vierkante meters

Immoweb code : 20008153
Immoweb code : 20008153

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
259 vierkante meters bewoonbare ruimte
1187 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime gezinswoning met een prachtige tuin

Deze knappe vrijstaande woning situeert zich op een boogscheut van alle belangrijke toegangswegen, dicht bij het centrum van zowel Temse als Sint-Niklaas, alsook in een rustige omgeving te midden van veel groen en omringende weides.

Bij het betreden van deze woning word je verwelkomd door een ruime inkomhal, voorzien van een gastentoilet. Van daaruit kom je in de leefruimte, waar grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Het zitgedeelte straalt gezelligheid uit met een knusse houthaard, terwijl het eetgedeelte uitnodigt tot ontspannen diners en naadloos overgaat in de keuken dankzij een schuifwand. De keuken is uitgerust met alle nodige toestellen, inclusief een nieuwe oven en vaatwasser. Via openslaande deuren kom je terecht in de veranda waar je kan genieten van een prachtig uitzicht op de weelderige tuin.

Naast de keuken bevinden zich een kelder en een handige bijkeuken waar plaats is voor wasmachine en droogkast.

Voor degenen die graag thuis werken of een extra slaapkamer nodig hebben, is er aan de voorzijde van de woning een grote bureau/slaapkamer met ingemaakte kasten.

Op de bovenverdieping bevindt zich een ruime nachthal en vier slaapkamers, waarvan de masterbedroom uitkijkt op de groene tuin. De verdieping wordt vervolledig door een aangename badkamer die veel plaats biedt met bubbelbad, douche en een dubbele wastafel.

Bovendien is er een grote zolder, toegankelijk via een luik, die extra opslagruimte biedt.

Buiten word je verwend met een prachtig aangel

Neem contact op