Huis te koop

599000€

4 slaapkamers 336 vierkante meters

Immoweb code : 11489175
Immoweb code : 11489175

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
336 vierkante meters bewoonbare ruimte
550 vierkante meters grond

Omschrijving

Hoogwaardig gerenoveerde woning

Welkom in deze volledig gerenoveerde woning, gunstig gelegen nabij het centrum van Temse. Deze instapklare woning biedt moderne voorzieningen en comfortabele leefruimtes, klaar voor directe bewoning.
Bij binnenkomst betreedt u een ruime en uitnodigende inkomhal die toegang biedt tot een open leefruimte. Deze ruimte loopt naadloos over in een volledig geïnstalleerde keuken, die dankzij grote ramen geniet van veel natuurlijk licht. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt een praktische en inspirerende werkruimte.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie goed ingedeelde slaapkamers, elk ontworpen met oog voor comfort. De badkamer op deze verdieping is modern afgewerkt en voorzien van de benodigde faciliteiten.
De tweede verdieping is ingericht als masterbedroom met een ruime dressing. Aansluitend bevindt zich een royale badkamer, uitgerust met een dubbele inloopdouche en een ligbad.
De woning beschikt tevens over een ondergrondse garage met voldoende opbergruimte, wat zorgt voor praktische opslag en beveiligde parkeergelegenheid.
Duurzaamheid is een belangrijk kenmerk van deze woning. Met zonnepanelen, een thuisbatterij en twee laadpalen voor elektrische voertuigen, draagt deze woning bij aan een energiezuinige leefstijl.
Buiten biedt de ruime stadstuin een aangename plek voor ontspanning en recreatie.
Deze woning biedt een unieke combinatie van eigentijdse luxe, energie-efficiëntie en een gunstige ligging, ideaal voor gezinnen die ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op