Huis te koop

230000€

2 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 11488623
Immoweb code : 11488623

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
456 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante halfopen bebouwing met tuin op uitgestrekt percee

Grijp de unieke kans om uw droomhuis te creëren. Gelegen in een rustige en groene buurt, bieden wij een halfopen bebouwing aan op een uitgestrekt perceel van 456 vierkante meter, perfect voor wie op zoek is naar een woning met karakter en potentieel. Deze woning biedt afbraak, verbouw- en bouwmogelijkheden. Dit perceel omvat tal van mogelijkheden om uw creativiteit de vrije loop te laten en een uniek thuis te creëren.

Met een prachtig aangelegde tuin biedt deze woning perfecte mogelijkheden voor ontspanning, tuinieren en buitenactiviteiten. De indeling omvat een ruime woonkamer, eetkamer, keuken, meerdere slaapkamers en een badkamer, wat veel flexibiliteit biedt om aan te passen aan uw persoonlijke wensen.

Gelegen in een rustige buurt, dichtbij scholen, winkels en openbaar vervoer, biedt deze woning de perfecte combinatie van rust en comfort, terwijl u toch alle voorzieningen binnen handbereik heeft. Bent u op zoek naar een woning die u helemaal naar uw hand kunt zetten? Aarzel dan niet en plan een bezichtiging om de mogelijkheden van deze charmante halfopen bebouwing zelf te ervaren. Dit is uw kans om uw droomwoning te realiseren in een prachtige omgeving!

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplic

Neem contact op