Huis te koop

339000€

7 slaapkamers 336 vierkante meters

Immoweb code : 11481089
Immoweb code : 11481089

Overzicht

7 slaapkamers
3 badkamers
336 vierkante meters bewoonbare ruimte
133 vierkante meters grond

Omschrijving

Enorm ruime familiewoning met 7 slaapkamers te Temse

Deze ruime woning gelegen in Temse biedt een zee aan ruimte en mogelijkheden. Met maar liefst 7 slaapkamers is er voldoende plaats voor een groot gezin, co-housing of de mogelijkheid om een deel van het huis te benutten voor professionele doeleinden. De bewoonbare oppervlakte van 336m² is uitzonderlijk ruim voor de totale grondoppervlakte van 133m², wat getuigt van een slimme indeling en efficiënt ruimtegebruik.
De elektrische installatie is conform aan het AREI en de EPC score bedraagt 288 (Label C, geen renovatieverplichting).

Bij het betreden van het interieur valt onmiddellijk de ruime en lichtrijke woonkamer op. Deze is voorzien van een comfortabele zithoek en een gezellige haard die bijdraagt aan de warme sfeer van de woning. De aansluitende keuken is modern ingericht met alle nodige voorzieningen en biedt voldoende werk- en opbergruimte voor de kookliefhebber.

De slaapkamers variëren in grootte en bieden elk een rustige sfeer waar ontspanning centraal staat.

Aan de buitenzijde van het pand is de karakteristieke gevel meteen een aandachtstrekker. Hoewel er geen garage aanwezig is, is de locatie zo dat voorzieningen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn.

Deze woning biedt veel potentieel voor diegenen die op zoek zijn naar ruimtelijk wooncomfort met veel kamers, centraal gelegen in Temse.

Neem contact op