Huis te koop

575000€

4 slaapkamers 158 vierkante meters

Immoweb code : 20062820
Immoweb code : 20062820

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
158 vierkante meters bewoonbare ruimte
805 vierkante meters grond

Omschrijving

GEZINSWONING MET 4 SLKS OP 8A05CA TE STOKROOIE (HASSELT) !

TOTAAL GERENOVEERDE EN ENERGIEZUINIGE GEZINSWONING (A-LABEL) MET 4 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS OP 8A05CA TE STOKROOIE (HASSELT) !

Vlakbij het centrum van Stokrooie, vinden we aan de Stookrooieweg 55 deze smaakvolle, instapklare gezinswoning terug. Op efficiënte wijze bereik je van hieruit de opritten naar de snelwegen alsook omliggende gemeenten. Bovendien bereik je Hasselt-centrum via het jagerspad aan het Albert Kanaal ook met de fiets in no-time. Het natuurgebied van de Wijers, en van Domein Bovy bevinden zich bovendien ook vlakbij.

De woning dateert initieel uit 1938 maar werd dit jaar gefinaliseerd in totaalrenovatie. Zo goed als alles (gevelisolatie, crepi, dakpannen, de volledige achterbouw, elektriciteit, waterleidingen, afvoeren, verwarming, ramen en deuren, elektrische rolluiken vooraan en binnenruimten van A-Z in deze woning) werd vernieuwd. De tuin werd volledig omheind, voorzien van een beklinkerd oprittencomplex en een betegeld zonneterras. Aan het energiezuinig karakter van de woning werd ook veel aandacht besteed (denk aan verwarming via lucht/water warmtepomp BULEX en zonnepanelen voor 4.920 Wp) die resulteerde in een E-peil van 74 kWh/m2jaar (A-label) ! Het geheel werd reeds volledig geschilderd. Deze woning werd in een moderne stijl met landelijke toets afgewerkt en ademt op en top gezelligheid uit.

Op de gelijkvloerse verdieping vind je eerst een diepe inkomhal met links een gelijkvloerse... Voor uitgebreide info, surf naar www.momentumvastgoed.be.

Neem contact op