Huis te koop

389000€

4 slaapkamers 114 vierkante meters

Immoweb code : 20025226
Immoweb code : 20025226

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
114 vierkante meters bewoonbare ruimte
995 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen, gelijkvloerse woning op een top locatie v...

Deze charmante gelijkvloerse woning is gelegen in een adembenemende omgeving.
Op een mooi perceel van 9 are 95 ca biedt deze woning veel ruimte rond de woning alsook heeft deze woning mooie vergezichten aan zowel de voor- als de achterzijde. De woning is agrarisch gelegen in een niet bebouwde groenzone. 

De woning heeft een netto gelijkvloerse oppervlakte van 114m² met een straatbreedte van 22m.

Bij het binnenkomen in de woning komen we in de inkomhal die toegang geeft tot de bureelruimte/slaapkamer, de gang met 3 comfortabele slaapkamers met lavabo's en een badkamer met een dubbele lavabo en een bad. De gang geeft tevens toegang tot de ruime, lichtrijke woon-en eetkamer met gezellige houtkachel. Deze sluit aan op de keuken met een aansluitend zuid-georiënteerd terras met zonneluifel. De keuken is voorzien met kookvuur, dampkap, afwasmachine, frigo en een microgolfoven. In de woonkamer en 1ste slaapkamer is er ook een airco voorzien.

Er is een ruime inpandige garage met automatische poort, die momenteel ook gebruikt wordt als wasruimte. Via de garage kan men de trap nemen naar de grote zolderruimte die talloze mogelijkheden biedt voor zowel een extra leefruimte, hobbykamer of opslagruimte.
Aansluitend aan de inpandige garage vinden we op het gelijkvloers een ruime overdekte opslagplaats.

De woning is gelegen op een toplocatie met een goede verbinding tussen Hasselt centrum, Kermt en Stevoort, op enkele kilometers van de opritten van de autosnelwege...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op