Huis te koop

390000€

3 slaapkamers 169 vierkante meters

Immoweb code : 20227720
Immoweb code : 20227720

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
169 vierkante meters bewoonbare ruimte
502 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis met drie slaapkamers en grote tuin te koop

Steenokkerzeel - Gaëlle en Sylvain presenteren u: Gelegen in het charmante dorp Melsbroek, zal deze prachtige woning met 3 slaapkamers u verleiden met zijn uitstekende staat en ruime indeling. Ideaal ingericht voor een comfortabel gezinsleven, is deze woning klaar om u te verwelkomen.

Bij aankomst ontdekt u een lichte leefruimte die comfort en moderniteit combineert. De volledig uitgeruste halfopen keuken sluit naadloos aan op een ruime woonkamer, die een prachtig uitzicht biedt op de tuin.

Op de bovenverdieping profiteren de 3 slaapkamers van natuurlijk licht en een optimale indeling, ideaal voor uw gezin of persoonlijke projecten.

Buiten zult u betoverd worden door het grote terras en de ruime tuin, perfect voor ontspanningsmomenten, barbecues of buitenspelen.

Gelegen in een rustige en residentiële straat, geniet dit huis ook van een strategische locatie, dicht bij scholen, winkels en de belangrijkste uitvalswegen.

Een gegarandeerde coup de cœur voor dit instapklare huis!

Wil je een bezoek brengen of meer informatie? Neem contact op met uw nummer 1 makelaar van BELGIË: Century 21 Ever One - 02 241 21 21 - [email protected]

Aanvraag stedenbouwkundige informatie opgevraagd 01/10/2024

Louter informatief en niet bindend.

Neem contact op