Huis te koop

210000€

2 slaapkamers 134 vierkante meters

Immoweb code : 11481090
Immoweb code : 11481090

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
134 vierkante meters bewoonbare ruimte
90 vierkante meters grond

Omschrijving

Starterswoning in Hartje Steendorp!

Ontdek deze charmante en lichte woning gelegen in het rustieke Steendorp. Deze gezellige rijwoning biedt een bewoonbare oppervlakte van 134m², ideaal voor een klein gezin of een stel dat op zoek is naar een eigen plekje. De woning heeft een praktische indeling met een ruime en uitnodigende woonkamer, perfect voor ontspannen avonden of het ontvangen van gasten.

De lichte keuken kijkt uit over de leefruimte en biedt voldoende mogelijkheden om uw culinaire vaardigheden te ontplooien. Er is voldoende opbergruimte en de indeling is zodanig dat u tijdens het koken nog steeds deel kunt uitmaken van de conversatie in de woonkamer.

De badkamer is uitgerust met een stijlvol ligbad waar u na een lange werkdag heerlijk kunt ontspannen. Ook aan opbergmogelijkheden geen gebrek dankzij de ingebouwde kasten.

Buiten vindt u een bescheiden, maar gezellige binnenplaats waar u kunt genieten van de buitenlucht en ruimte heeft voor een kleine tuinset.

Laat deze gelegenheid niet aan u voorbijgaan en neem snel contact op om een bezichtiging te plannen. Dit warme en uitnodigende huis wacht erop om uw thuis te worden!

Neem contact op