Huis te koop

365000€

4 slaapkamers 499 vierkante meters

Immoweb code : 20005106
Immoweb code : 20005106

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
499 vierkante meters bewoonbare ruimte
268 vierkante meters grond

Omschrijving

Handelspand met woonst in centrum Staden

In het dorpscentrum van Staden stellen we u deze centraal en gunstig gelegen hoekwoning met handelsruimte voor. De eigendom kan genieten van een uiterst commerciële locatie met veel passage. Daarnaast beschikt men over veel visibiliteit vanwege de grote, langgerekte etalage. Voorheen deed deze handelswoning dienst als modieuze damesboetiek. Naast een schoen- en of kledingzaak, kan deze ruime, polyvalente handelsruimte echter ook perfect dienen voor verschillende andere, uiteenlopende bestemmingen. Denk maar aan een kapperszaak, praktijkruimte voor (para) -medische beroepen, speciaalzaak, kantoorruimte of handelsgelijkvloers voor andere dienstverlenende beroepen.

De handelsruimte:
De ruime handelsruimte bevindt zich in een onberispelijke staat en kan zo in gebruik genomen worden. Ze is voorzien van een mooie, lichtrijke winkeloppervlakte met uitgestrekte etalage, balie/kassa en verhoog met ingemaakte rekken. Op heden zijn er ook 3 pashokjes voorzien. Er is verwarming en airco aanwezig. Daarnaast wordt de zaak ook beveiligd met een alarmsysteem. De handelsruimte heeft zijn eigen aparte hoofdingang voor de klanten, maar staat ook in verbinding met de inkomhal en de keuken van de woning.

De woning:
De aansluitende woning combineert klassieke stijl met moderne contrasten en beschikt over alle hedendaagse comfort. Men beschikt over een conform attest van elektrische keuring en een gunstig energielabel. De woonst is toegankelijk via de aparte inkomhal, de ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op