Huis te koop

168500€

2 slaapkamers 73 vierkante meters

Immoweb code : 20009449
Immoweb code : 20009449

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
73 vierkante meters bewoonbare ruimte
1248 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Vos Agences Condrogest Marche - Vastgoed in de Ardennen

Vos  Agences Condrogest Marche-en-Famenne stelt u deze gezellige woning voor, zoals het op het plan van de Comte de Ferraris uit 1766 staat. Genesteld in een groene, rustige en unieke omgeving, is ideaal gelegen op het einde van een doodlopende straat, maar toch binnen handbereik van Marche-en-Famenne en zijn vele voorzieningen, of Durbuy en zijn vele toeristische en gastronomische attracties. De directe omgeving is een uitnodigend vertrekpunt voor wandelingen en fietstochten. Gemakkelijk bereikbaar via de N4 of N63. Aarzel niet om deze unieke plek te ontdekken, met zijn vakwerkgevel en schuur met gewelfde kelder uit het einde van de 16e eeuw.
Goed om te weten: Individuele houtgestookte verwarming, houten dubbele beglazing, mogelijkheid tot het verkrijgen van verminderde registratierechten, het pand moet gerenoveerd worden, Opslagschuur.
Indeling:
- Kelderverdieping: gewelfde kelder onder de schuur - Gelijkvloers: woon/eetkamer, keuken, badkamer, klein overdekt terras grenzend aan de woonkamer, opslagschuur, WC - 1e verdieping: 2 grote slaapkamers. 
Prijs: 168.500€ (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaars).

Neem contact op