Huis te koop

385000€

3 slaapkamers 159 vierkante meters

Immoweb code : 20014244
Immoweb code : 20014244

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
159 vierkante meters bewoonbare ruimte
580 vierkante meters grond

Omschrijving

KNAPPE INSTAPKLARE GEZINSWONIG MET DUBBELE GARAGE EN GEZELLI

In Sint-Truiden houden we halt aan de Gorsem-Dorp ter hoogte van nummer 19 waar zich deze instapklare gezinswoning bevindt. De woning is gelegen op een zeer gunstige locatie op een boogscheut van het centrum van Sint-Truiden en bereik je alle nodige faciliteiten zoals winkels, scholen, openbaar vervoer, … eveneens in een mum van tijd. Ook de uitstekende verbinding met Tienen , Leuven en Brussel is het vermelden waard.
Deze gerenoveerde woning is gelegen op een perceel van 5A80CA en heeft een bewoonbare oppervlakte van 159m².
Bij het betreden van de woonst komen we terecht in de inkomhal. Deze geeft ons toegang tot de keuken, een gastentoilet en de leefruimte. De leefruimte is hier onderverdeeld in een gezellige zit- en eethoek. Aansluitend treffen we nog een grote open ruimte die momenteel is ingekleed als kantoor en hobbyruimte.
Verder kan men op het gelijkvloers nog een wasruimte en de badkamer terugvinden.
Bijkomend kunnen we hier nog een ruime veranda terugvinden.
Via de trap in de inkomhal bereikt men het verdiep. Hier treffen we nog twee ruime slaapkamers en een bijkomend toilet. Verder kan men nog een polyvalente ruimte terugvinden waar men een 3de slaapkamer in kan onder brengen.
Groot pluspunt aan dit pand is de dubbele garage!
Maak een afspraak via het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verst

Neem contact op