Huis te koop

195000€

4 slaapkamers 188 vierkante meters

Immoweb code : 20186860
Immoweb code : 20186860

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
188 vierkante meters bewoonbare ruimte
310 vierkante meters grond

Omschrijving

OP TE FRISSEN GEZINSWONING MET VEEL POTENTIEEL IN SINT-TRUID

In Gelinden, een deelgemeente van Sint-Truiden, vinden we deze ruime op te frissen gezinswoning terug. We bevinden ons hier in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid dankzij de Luikersteenweg welke vlakbij gelegen is en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die Sint-Truiden te bieden heeft.
Deze woning werd oorspronkelijk opgericht in het jaar 1964 en is gelegen op een onderhoudsvriendelijk perceel van 3a10ca.
Bij het betreden van de woning komen we terecht in de ruime inkomhal. Deze leidt ons alvast naar de leefruimte en de keuken. In de ruime leefruimte is er voldoende ruimte om er zowel een living als eetkamer in onder te brengen.
Aansluitend vinden we de keuken. Hier is voldoende ruimte voor het creëren van een gezellige leefkeuken. Achter de keuken bevindt zich nog een badkamer.
De authentieke stenen brengt ons naar het verdiep. Via de nachthal kan men nog 4 slaapkamers terugvinden. Bovendien kunnen we hier nog een ruime toiletruimte terugvinden.
Een grote troef van deze woning is de inpandige garage.
Neem dan snel contact op met ons kantoor om een afspraak vast te leggen op het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Neem contact op