Huis te koop

224000€

3 slaapkamers 156 vierkante meters

Immoweb code : 20173983
Immoweb code : 20173983

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
156 vierkante meters bewoonbare ruimte
83 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellige stadswoning met 3 slaapkamers in Sint-Truiden

Deze charmante stadswoning, op wandelafstand van het centrum van Sint-Truiden, biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een gezellige woning in een rustige buurt. Met een bewoonbare oppervlakte van 156m² (volgens opgave EPC) en drie ruime slaapkamers is er voldoende ruimte voor een comfortabel gezinsleven.

Indeling:
- Kelder: De woning is deels onderkelderd en biedt via een vaste trap toegang tot extra opbergruimte en technische ruimte.
- Gelijkvloers: Een ruime inkomhal leidt naar een lichtrijke leefruimte met zit- en eetkamer, aansluitend aan een volledig ingerichte keuken met gezellige ontbijthoek. 
- 1e Verdieping: De nachthal geeft toegang tot drie ruime slaapkamersen een badkamer met douche en een enkele lavabo in een meubel.
- Zolder: Via een vaste trap bereik je de zolder, die mogelijkheden biedt voor uitbreiding of extra bergruimte.

Pluspunten: 
+ Gelegen in een rustige, aangename buurt
+ Goed onderhouden woning
+ Op wandelafstand van het centrum van Sint-Truiden

De woning is onderhevig aan een renovatieverplichting. Binnen de 5 jaar na aankoop renoveren naar EPC label D of beter. Meer info op  www.mijnverbouwpremie.be
​​
Deze gezellige stadswoning bevindt zich op fietsafstand van het stadscentrum van Sint-Truiden, met alle voorzieningen zoals winkels, horeca, openbaar vervoer en scholen binnen handbereik. De locatie biedt tevens een vlotte aansluiting op de belangrijkste ve

Neem contact op