Huis te koop

575000€

5 slaapkamers 263 vierkante meters

Immoweb code : 11474226
Immoweb code : 11474226

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
263 vierkante meters bewoonbare ruimte
4043 vierkante meters grond

Omschrijving

CHARMANTE GEZINSWONING MET 5 SLKS OP EEN KNAP PERCEEL VAN 40

Op Terbiest ter hoogte van nummer 26 kan men deze prachtige gezinswoning terugvinden. Laat je verleiden door de pure charme van de schitterende gevel, de originele vloeren, deuren, schouwen en trap. Word overtuigd door 5 slaapkamers, een zee aan ruimte en de prachtige tuin.
En ja, de ligging is uiteraard ook top! Het bruisende centrum vinden we terug op wandelafstand, daar treffen we tevens ook alle nodige faciliteiten aan.
Anderzijds kan je onmiddellijk tot rust komen in Domein ’t Speelhof, een groene omgeving met prachtige wandelpaden, of het Stadspark welke beiden eveneens op wandelafstand gelegen zijn..
Deze woning werd opgetrokken midden 20ste eeuw en is gelegen op een uitgestrekt perceel van 41A43CA.
We betreden de woning via de inkomhal waardoor de toon al onmiddellijk gezet wordt. Langs daar bereiken we de leefruimte met aansluitend de eethoek en de keuken. Grenzend aan de eetkamer kan men nog een prachtige afgeschermde veranda treffen. Hier kan men jaar in jaar uit heerlijk vertoeven.
Verder kan men op het gelijkvloers nog een apart toilet terugvinden alsook een ruime praktische berging.
Het hoeft je niet te verbazen dat er hier ook heel wat slaapruimte is: maar liefst 5 slaapkamers! Deze zijn gelegen op de eerste verdieping alsook de badkamer.
Helemaal wild van dit droomhuis? Laat het ons snel weten via [email protected] of op het nummer 011/98.88.98

Neem contact op