Huis te koop

399000€

3 slaapkamers 146 vierkante meters

Immoweb code : 20277449
Immoweb code : 20277449

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
146 vierkante meters bewoonbare ruimte
562 vierkante meters grond

Omschrijving

Eéngezinswoning met magazijn/handelsruimte

Deze ruime ééngezinswoning staat exclusief te koop en heeft een enorm potentieel voor de zelfstandigen. De woning gelegen aan een baan met véél visibiliteit heeft een ruime parking met achteraan de mogelijkheid voor het uitbaten van diverse zaken (voormalig frituur) of als magazijn voor de stielman die los van stockageruimte eveneens plaats heeft voor camions/bestelwagens enz. Het betreft een perceel van 562m² en omwille van bovenstaande mogelijkheden eerder een zeldzaamheid op vastgoedmarkt qua werken & wonen. De woning werd recent gebouwd en nog steeds conform de normen, leefbaarheid en veiligheid. Isolatie in de daken en muren, HR-beglazing, elektr. installatie conform enz.
Eigentijds ingedeelde woning met inkomhal, apart bureau, apart toilet, ruime en lichtrijke living, open-keuken met alle comfort, bijzonder ruime berging met wasplaats. Aansluitende de living en keuken is er een ruim terras. Op het eerste verdiep zijn er 3 volwaardige slaapkamers met een vernieuwde baskamer met ligbad/douche, lavabo met meubel en toilet. Onder het dak is er nog een ruime bergzolder.
Ideale woning voor wie ruimte zoekt, dit in combinatie met een zelfstandige activiteit is deze woning met magazijnen/handelsruimtes een absolute meerwaarde. Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse contacteer het kantoor.

Neem contact op