Huis te koop

509000€

5 slaapkamers 332 vierkante meters

Immoweb code : 20012962
Immoweb code : 20012962

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
332 vierkante meters bewoonbare ruimte
200 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervol en eigenzinnig herenhuis met 5 slaapkamers en...

Dit herenhuis in het centrum van Sint-Niklaas is meer dan bijzonder te noemen door zijn eigen karaktervolle stijl en feelgood gehalte met mediterrane stedelijke vibes. 
Je komt de woning binnen via een grote prestigieuze inkomhal met lambriseringen in marmer en hoge plafond met sierlijke molures.
De woon -en eetkamer zijn ruim, kwalitatief afgewerkt met natuursteen, glas en lood ramen en een gezellige haard met marmeren schouwmantel.
De keuken is praktisch en heeft potentieel om nog meer het hart van de woning te worden gezien zijn positie in de woning. De binnenplaats/patio is verbluffend als polyvalente ruimte en een droom voor liefhebbers van plafondhoge kamerplanten. Via de patio is er toegang tot een kelder. Op het gelijkvloers is nog bijkomend een bureel, een afzonderlijk gastentoilet, wasplaats
en een trap naar het platte dak van de woning waar een ruim terras met fijne faciliteiten aanwezig is voor aangename zomeravonden.
Achterliggend en aaneensluitend aan de woning is een grote troef aanwezig inclusief in de vraagprijs, een zeer ruime garage met een inrit ter hoogte van huisnummer 1 in residentie 'garages concorde (vme)' met een rechtstreeks toegang vanuit de garage in de woning.
Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers een grote badkamer (met toilet, dubbele lavabo, douche en ligbad) aanwezig. Op de tweede verdieping zijn bijkomend 2 slaapkamers aanwezig, één met sauna en een bijkomende berging met de hoogrendement condensatie ketel...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op