Huis te koop

569000€

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 20002252
Immoweb code : 20002252

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
436 vierkante meters grond

Omschrijving

Lichtrijke woning die uw hart verlicht

Stel je voor: je bent binnen vijf minuten in het bruisende centrum, zoeft over de E17, N70 of N16, of doet snel je boodschappen in het Waasland Shoppingcentrum. Scholen en openbaar vervoer? Ook om de hoek! En dat alles vanuit je nieuwe thuis, een hernieuwbouwwoning die je doet glimlachen bij elke stap.

Bij de voordeur word je begroet door een ruime inkomhal met een gastentoilet. Loop verder en je komt terecht in de gezellige eetruimte aan de voorkant van het huis. Honger? Geen probleem! De ruime keuken in het midden van de woning heeft alles wat je maar kunt wensen: een oven voor je culinaire meesterwerken, een microgolfoven voor die snelle snacks, een wijnkoeler voor je favoriete Chardonnay, een koelkast die altijd gevuld lijkt, en een vaatwasser die de klusjes van je overneemt. Opbergruimte? Daar heb je hier nooit een tekort aan dankzij het ruime aanbod aan opbergkasten in de keuken en de handige bergruimte vlak naast de keuken.

Achterin vind je de lichtovergoten leefruimte, waar een groot schuifraam je naar een fijn aangelegd terras leidt. De tuin, perfect zuidgericht en met een compleet verlichtingsplan, is je eigen paradijsje, veilig afgesloten met een elektrische poort. Parkeerstress? Niet hier! De oprit biedt plaats aan meerdere auto's en de garage achteraan, eveneens met elektrische poort, is ideaal voor je auto, fietsen en al je andere spullen.

Op de eerste verdieping wachten drie ruime kamers op je. De grootste slaapkamer is een suite op ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op