Huis te koop

835000€

5 slaapkamers 321 vierkante meters

Immoweb code : 11476746
Immoweb code : 11476746

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
321 vierkante meters bewoonbare ruimte
406 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime luxueuze woning in residentiële buurt

Dit uiterst kwalitatieve eigendom is gelegen in een residentiële wijk in Sint-Niklaas. Deze luxueuze woning werd gebouwd in 2006 met een totale bewoonbare oppervlakte van 321m².
Bij het ontwerpen van de woning stonden zowel een ruime indeling van kamers alsook lichtinval centraal. Op maat gemaakte kasten zijn overal voorzien.
U kan genieten van de rust in de groene en privatieve tuin. Wie zoekt naar een woning die discretie heeft, lees dan zeker verder!

Indeling:
U betreedt deze prachtige eigendom via de inkomhal. De inkomhal geeft toegang tot de zeer ruimte living.De riante leefruimte is onderverdeeld in een aangename zithoek en uitnodigende eetkamer. Aansluitend op de leefruimte bevindt zich de keuken. Doorheen het huis is een prachtige hoogwaardige parketvloer voorzien.

De keuken met groot keukeneiland is zeer modern en is geïnstalleerd met kwalitatieve toestellen: vaatwasser, oven, microgolfoven, inductie kookvuur,koelkast, etc.) Naast de keuken bevindt zich een handige berging.
Iedere ruimte beschikt over tal van ramen, wat zorgt voor enorm veel zonlicht en een aangenaam contact met aangelegde tuin.

De 1ste verdieping is te bereiken via de trap die uitkomt in de ruime nachthal met apart toilet. Op deze verdieping zijn er 2 slaapkamers voorzien alsook een bureau. De bureauruimte kan dienst doen als extra slaapkamer.
Er is een wellness badkamer met inloopdouche en sauna. Deze sauna werkt op infrarood en met een elektrische element da

Neem contact op