Huis te koop

349000€

2 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 20053735
Immoweb code : 20053735

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
144 vierkante meters bewoonbare ruimte
327 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning op strategische locatie te Sint-Michiels

Dit charmante huis, gelegen op een perceel van 327 m², is ideaal voor wie op zoek is naar een centraal gelegen woning voorzien van alle comfort. Deze woning laat zich kenmerken door haar instapklare karakter en is gelegen in de nabijheid van scholen, winkels, het station van Brugge en enkele belangrijke in- en uitvalswegen.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime, lichtrijke leefruimte dewelke voorziet in een gezellige zithoek, bureelruimte en volledig geïnstalleerde open keuken. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een praktische berging die perfect kan dienen als fietsenstalling of opbergruimte. Eveneens bevindt zich op het gelijkvloers een apart gastentoilet.

Het eerste verdiep beschikt over een slaapkamer en een zeer ruime badkamer, voorzien van alle comfort. Op het tweede verdiep bevindt zich de masterbedroom die een oase van rust en comfort biedt. 

Tevens beschikt deze woning over een onderhoudsvriendelijke, zuidwest georiënteerde tuin.

Bent u opzoek naar een instapklare woning op een strategische locatie te Sint-Michiels? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via +32 484 92 44 37 of [email protected].

Renovatieplicht: nee

Neem contact op