Huis te koop

1038000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 20217693
Immoweb code : 20217693

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
1689 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren eigendom in groene omgeving

Deze schitterende eigendom op een perceel van 1.689 m² is centraal gelegen in de Burgemeesterstraat te Sint-Martens-Latem. Met een optimale oriëntatie kunt u profiteren van veel lichtinval. De tuin rondom het perceel biedt de mogelijkheid om een groene oase te ontwikkelen, waar u heerlijk kunt ontspannen. Er werd reeds een vergunning bekomen om een moderne villa te bouwen en met behoud van de huidige originele woning, dewelke veel charme uitstraalt. Deze kan dienst doen als praktijkruimte, atelier, poolhouse en zoveel meer.

Aan de achterzijde van het perceel is er een overdekte carport aanwezig, met toegang via twee aparte oprijlanen vanuit de Eikeldreef en de Burgemeesterstraat, die zowel privacy als gemak bieden.

De locatie is ideaal: op wandelafstand van scholen, waaronder Sancta Maria en de Gemeenteschool Latem, en dichtbij diverse winkels. Dit is uw kans om een droomwoning te bouwen in een aantrekkelijke en groene omgeving.

Er werd reeds een vergunning bekomen voor het bouwen van een eengezinswoning, verbouwen van een bestaand pand en sloop van vrijstaand bijgebouw.

Neem contact op