Huis te koop

1465000€

3 slaapkamers 290 vierkante meters

Immoweb code : 20160110
Immoweb code : 20160110

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
290 vierkante meters bewoonbare ruimte
1607 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 28/02/2025
Virtueel bezoek

Omschrijving

Charmante villa op een uiterst zonnig perceel in de Bosstra

U kan de dossierstukken downloaden en de villa virtueel bezoeken op www.irres.be
Bijkomende info en bezoeken via Benoit op [email protected] of 0470 403 203.

In deze residentiële dreef in de Latemse bossen, tussen de heuvels van de Brakelberg en Heidebergen, vindt u deze charmante villa. De ligging wordt getypeerd door grote percelen die verkaveld zijn in de jaren 30 door modernistische Gentse architecten.

De buurt is op heden bekend als één van de meest hoogstaande wijken van Sint-Martens-Latem dankzij de groteske bouwstijlen in deze dreven. Dit perceel is gelegen in een rustige en landelijke omgeving nabij de Royal Latem Golf Club, met een goede verbinding naar de belangrijkste wegen en het openbaar vervoer. Hier geniet u van de rust en stilte van het platteland in combinatie met de faciliteiten van het centrum.

Deze charmante villa werd in 1975 gebouwd op een perceel van 1607 m². De bouwstijl, de perceeloppervlakte, de inplanting en tuinaanleg creëren een charmant gevoel bij een bezoek aan deze eigendom. De woning werd gerenoveerd in 2012.

U betreedt de eigendom via de toegangspoort die leidt naar de private parking en de dubbele carport met berging, welke gebouwd is uit een eiken constructie met Bourgondische pannen.
Op het gelijkvloers bevindt zich een inkomhal met gastentoilet. Aansluitend komt u in de leefruimte met doorlopend de eetplaats en keuken, welke allen georiënteerd zijn naar de tuin. Via de living heeft u rechtstreeks toegang tot de veranda en geniet u

Neem contact op