Huis te koop

660000€

2 slaapkamers 203 vierkante meters

Immoweb code : 11035028
Immoweb code : 11035028

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
203 vierkante meters bewoonbare ruimte
805 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning met zongerichte tuin

Ontdek de perfecte combinatie van hedendaags comfort en landelijke charme in deze jong gerenoveerde woning, gelegen aan de rand van het betoverende dorp Deurle. Hier ben je overal dichtbij, maar geniet je toch van een uiterst rustige ligging.

De ruime inkomhal biedt toegang tot een bureelruimte, de trap naar de verdieping, een gastentoilet en de gezellige leefruimte. Dankzij de grote ramen baadt deze ruimte in het licht, de ingebouwde haard zorgt dan weer voor sfeervolle gezelligheid op koudere momenten. Aansluitend aan de leefruimte ligt de ingerichte keuken. De achterkeuken die voorzien is van verschillende bergingen waaronder een ruime wasplaats, geeft toegang tot de tuin. Verder is er een droge kelder en een inpandige garage.

In de zongerichte omheinde tuin geniet je in alle privacy, zonder inkijk, van de groene oase die deze woning omringt. Een extra troef is de grote tuinberging, ideaal voor het opbergen van tuingereedschap en andere benodigdheden.

Op de verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers (met de mogelijkheid om daar 3 slaapkamers van te maken), een ruime badkamer met inloopdouche, een berging en een apart toilet.

Deze woning belichaamt de ideale combinatie van een eigentijdse levensstijl en de charme van een rustige locatie. Maak nu een afspraak en laat je betoveren door de unieke sfeer van dit huis in Deurle!

Voor info of een bezoek: contacteer Sarah op 0476/37.42.67 of mail [email protected]

Stedenbouwkundige inlichtingen: Vg, Wug, Gmo, Gvkr, Gvv

Neem contact op