Huis te koop

565000€

4 slaapkamers 270 vierkante meters

Immoweb code : 20241192
Immoweb code : 20241192

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
3640 vierkante meters grond

Omschrijving

VILLA MET 4 SLPK EN CENTRALE LANDELIJKE LIGGING

Bent u op zoek naar een woning die zowel rust als gemak biedt? Deze sfeervolle woning, gelegen in een groene omgeving, biedt alle ruimte die u nodig heeft, zowel binnen als buiten.
Ideaal voor zelfstandigen of samengestelde gezinnen, en perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een fijne woonplek met tal van mogelijkheden.
Indeling:
Deze charmante woning heeft maar liefst twee bouwlagen en verwelkomt u met een ruime leef- en eetruimte die natuurlijk licht binnenlaat. De gesloten keuken biedt functionaliteit en privacy.
De woning beschikt eveneens over 4 ruime slaapkamers, bureau, ruime berging, een dubbele garage, en een handige kelder en zolder, wat zorgt voor extra opbergruimte. De oprit biedt plaats aan 4 voertuigen, wat het dagelijks leven nog makkelijker maakt.
Duurzaamheid:
Zonnepanelen op het dak zorgen voor energiezuinig wonen, waardoor u niet alleen bijdraagt aan een beter milieu, maar ook kunt besparen op energiekosten.
Buitenruimte:
De omliggende tuin biedt een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de natuur, terwijl u zich tegelijkertijd in een centraal gelegen gebied bevindt, met alle voorzieningen op korte afstand.
Dit is een unieke kans voor iedereen die op zoek is naar een ruime woning in een landelijke omgeving, met de voordelen van het stadsleven binnen handbereik. Mis deze kans niet en maak snel een afspraak met Kat voor een bezichtiging!
0473/42.76.99. – [email protected]
VRAAGPRIJS: € 565.000

Neem contact op