Huis te koop

1150000€

3 slaapkamers 303 vierkante meters

Immoweb code : 20232002
Immoweb code : 20232002

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
303 vierkante meters bewoonbare ruimte
4221 vierkante meters grond

Omschrijving

SINT-LIEVENS-HOUTEM - Prachtig landhuis op unieke ligging

BEZOEKDAG ZONDAG 20/10 VAN 10U TOT 13U (enkel op afspraak!)

SINT-LIEVENS-HOUTEM - Uniek gelegen, in het pittoreske Cotthem, vindt u dit prachtige landhuis op een perceel van maar liefst 4.221 m². De ligging van dit pand is bijzonder aantrekkelijk met scholen, winkels en horecazaken in de directe omgeving. Daarnaast geniet deze woning van een heel goede bereikbaarheid door de nabijheid van belangrijke invalswegen en de E40.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een lichte inkomhal met gastentoilet die toegang verleent tot alle vertrekken. De natuursteen en open haard in de woonkamer zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer. De keuken is voorzien van alle toestellen en biedt toegang tot de tuin. Verder is er nog een bureau op het gelijkvloers. Een elegante trap brengt u naar de eerste verdieping met een centrale nachthal en 3 slaapkamers, voorzien van parket, een badkamer met ligbad en regendouche en een apart toilet. Een van de kamers is voorzien van een aangrenzende dressing en een andere kamer is voorzien van een lavabo.

Deze eigendom beschikt tevens over een praktische kelder en een aparte, dubbele garage met hobby/wellness verdieping. De royale oprit, uitgelegd in kasseien, geeft plaats voor meerdere wagens. De riante parktuin is voorzien van verschillende terrassen en biedt een oase van rust.

Bent u op zoek naar een eigendom die de perfecte combinatie van luxe, comfort en rust biedt? Aarzel dan niet en maak snel uw afspraak! Info of bezoek 053/60.65.60.

Neem contact op