Huis te koop

549000€

3 slaapkamers 243 vierkante meters

Immoweb code : 20100858
Immoweb code : 20100858

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
243 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Prachtige architecturale woning

Alweer VERKOCHT op 1e BEZOEKDAG. Contacteer RANDY REMUE 0479/99.99.90 als u ook op 1 DAG wil verkopen.

"ABSOLUTE TOPPER" - Afspraak ENIGE BEZOEKDAG ENKEL telefonisch via Randy Remue of Anneleen Waeremoes op 0479/ 99. 99. 90, meer info en foto's via Facebook "Remue RANDY" - LIKE de pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwe woningen.
In Sint-Lievens-Houtem vinden we deze prachtige moderne en architecturale 3-Gevel villa met 3 slaapkamers en een schitterende tuin. Indeling: Via de voordeur komen we terecht in de hal met de toegang tot het gasten toilet, wasberging en garageberging. Langs de statige trap komen voor vooraan op het eerste niveau en achteraan op dezelfde lijn met de tuin, terecht in de prachtige en vooral lichtrijke leefruimte en uiterst luxueuze keuken. Op de volgende verdieping treffen 3 slaapkamers, waarbij de masterbedroom een prachtig zicht heeft op de landelijke velden. Ook hebben we een prachtige en luxueuze badkamer met ondermeer een douche en ligbad. Achteraan de woning treffen we prachtige zuid-west gelegen tuin. Op de uitbreidbare geïsoleerde zolder treffen we alle technieken die de woning uiterst zuinig maakt.
De prachtig aangelegde tuin is een extra troef! De woning beschikt tevens over een inpandige carport.
Deze woning is een ABSOLUTE TOPPER voor starters, gezinnen en investeerders.
Gelegen vlakbij het centrum van Sint Lievens Houtem winkels, scholen, openbaar vervoer en op 10min van AUTOSTRADE. VOOR ZEER SNELLE BESLISSERS!!

Neem contact op