Huis te koop

435000€

4 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 11491987
Immoweb code : 11491987

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
213 vierkante meters grond

Omschrijving

EDWARD POPPE WOONPARK - SINT-LAUREINS

Welkom bij het Edward Poppe Woonpark, een uniek nieuwbouwproject in Sint-Laureins. Dit woonproject, gelegen op de terreinen van het voormalige Edward Poppe Instituut aan de Rommelsweg, biedt een harmonieuze combinatie van moderne architectuur en historische charme. Het project omvat 14 woningen en 14 appartementen, ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid.

Historische Locatie
Het Edward Poppe Instituut, gebouwd in 1962, diende jarenlang als een vertrouwde brug tussen de basisschool in Sint-Laureins en de grotere secundaire scholen in Eeklo, Maldegem en Gent. Het gebouw, bekend om zijn modernistische stijl en familiaire sfeer, is een herkenningspunt in de regio en biedt een prachtige basis voor dit nieuwe woonproject.

Wonen in Sint-Laureins
Sint-Laureins is een idyllische gemeente in het Meetjesland, bekend om zijn rustige, landelijke karakter en rijke natuurlijke omgeving. Met tal van fiets- en wandelroutes, is het een paradijs voor natuurliefhebbers. Bovendien ligt de dorpskern met al zijn faciliteiten op wandelafstand, wat bijdraagt aan het gemak en comfort van de bewoners.

Duurzaam en Energiezuinig
Het Edward Poppe Woonpark streeft naar een energie-neutraal karakter. Geen gebruik van fossiele brandstoffen, maar wel van warmtepompen en zonnepanelen, duurzame materialen en hergebruik en renovatie van bestaande structuren. De circulatie van auto's is slim ontworpen aan de buitengrenzen van het perceel, waardoor de kern van het project een...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op