Huis te koop

259000€

3 slaapkamers 111 vierkante meters

Immoweb code : 20266728
Immoweb code : 20266728

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
111 vierkante meters bewoonbare ruimte
980 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

TERNAT: Eengezinswoning met zicht op het groen

Welkom in deze charmante woning gelegen in Sint-Katherina-Lombeek te Ternat. Deze sfeervolle woning biedt een bewoonbare oppervlakte van 111,95 m² op een ruim perceel van 980 m².

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een gezellige inkomhal, die leidt naar de ruime woon- en eetkamer, waar rustieke houten balken en een overvloed aan natuurlijk licht bijdragen aan een warme, uitnodigende sfeer. Hier geniet u van authentieke details en een klassiek interieur.

De woning beschikt over drie slaapkamers, ideaal voor een gezin en voor het inrichten van een werkruimte. De tuin biedt volop mogelijkheden voor tuinliefhebbers en is perfect voor buitenactiviteiten en ontspanning in de zon.

Hoewel er geen garage aanwezig is, biedt de woning voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Deze woning straalt charme en karakter uit en biedt tal van mogelijkheden om er uw eigen thuis van te maken.

Een ideale kans voor wie op zoek is naar een woning met potentieel in een rustige, landelijke omgeving. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van dit karaktervolle huis in Sint-Katherina-Lombeek aan een betaalbare prijs! Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse op het nummer 02 581 09 80! | Meer info & foto's via onze website www.immoternat.be

Neem contact op