Huis te koop

* 585000€

3 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 20107462
Immoweb code : 20107462
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
374 vierkante meters grond

Omschrijving

Tijdloze nieuwbouwwoning in landelijke omgeving

Gelegen op een swing van de Winge Golf en Country Club, vlakbij het Gouden Kruispunt en alle belangrijke invalswegen, zijn wij verheugd, dit nieuwbouwproject in Houwaart te koop aan te bieden.
Deze nieuwbouwwoning op een perceel van 374 m² en met een bewoonbare oppervlakte van 190 m², is gesitueerd in een rustige en groene omgeving met gevrijwaarde unieke vergezichten en wordt gerealiseerd door de gerenommeerde bouwfirma GRONDIG Projectbouw.
De driegevelwoning met een gevelbreedte van 8 m, in een landelijke en tijdloze bouwstijl, zal hoogwaardig afgewerkt worden en voorzien zijn van alle modern bewoningscomfort, zijnde overal vloerverwarming, warmtepomp, zonnepanelen en zoveel meer.
Voor de snelle beslissers is er bovendien nog inspraak in de afwerking mogelijk. Tevens bestaat reeds de mogelijkheid om na een afspraak met ons, een werfbezoek ter plaatse in te plannen.
De toekomstige bewoners kunnen tevens, onder bepaalde voorwaarden, genieten van het gunstig verlaagd BTW-tarief van 6 %.
Kortom, een ware opportuniteit voor mensen die energiezuinig, ruim, tijdloos en luxueus wensen te wonen in een kindvriendelijke en groen omgeving op een boogscheut van Leuven. Een buitenkans!

Neem contact op