Huis te koop

235000€

3 slaapkamers 131 vierkante meters

Immoweb code : 20025914
Immoweb code : 20025914

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
131 vierkante meters bewoonbare ruimte
80 vierkante meters grond

Omschrijving

Recent gerenoveerde halfopen bebouwing te Sint-Eloois-Winke…

Deze woning wordt verkocht aan een startprijs van €235.000. Elk bod boven deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s).

Deze prachtige halfopen bebouwing is gelegen in de Nieuwestraat 9 te Sint-Eloois-Winkel. De woning ligt nabij belangrijke invalswegen, wat zorgt voor een vlotte verbinding naar omliggende steden en voorzieningen.

De woning werd volledig gerenoveerd in 2021 en biedt moderne voorzieningen en een hoogwaardige afwerking. Bij binnenkomst treffen we een ruime inkomhal met apart gastentoilet. Verder vinden we de lichtrijke leefruimte met aansluitend de volledig geïnstalleerde open keuken voorzien van inductievuur, oven, microgolf en vaatwasser. Verder vinden we op het gelijkvloers een berging die toegang biedt tot de kelder.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een moderne badkamer met dubbel lavabomeubel, inloopdouche en toilet. Via de vaste trap betreden we de zolderverdieping die nog een extra slaapkamer herbergt. Buiten geniet je van een volledig omheinde tuin met een nieuw aangelegd terras.

De woning beschikt over centrale verwarming op aardgas, een waterverzachter en een conforme elektriciteitskeuring.

Mis deze kans niet! Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een bezoek via 0471/45.29.95 of [email protected]

Troeven
*Centrale ligging
*Volledig gerenoveerd in 2021
*Moderne, volledig geïnstalleerde keuken


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoe…

Neem contact op