Huis te koop

549000€

4 slaapkamers 259 vierkante meters

Immoweb code : 20194202
Immoweb code : 20194202

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
259 vierkante meters bewoonbare ruimte
1043 vierkante meters grond

Omschrijving

*** OPTIE ***

Welkom in Sint-Agatha-Rode, gelegen ten oosten van hoofdgemeente Huldenberg, in het heuvelend gebied tussen de valleien van de Dijle en de Laan. In dit dorp vind je een mooie mix van afwisselende natuur en kan je genieten van weidse velden en groene bossen.
Deze ietwat verborgen woning bevindt zich bovendien in één van de mooiste straten van het dorp.
En laat u zeker niet misleiden door de eerder ‘bescheiden’ voorgevel; de open en lichtrijke leefruimte bezorgt u vast en zeker een écht ‘wauw’ effect! In de jaren '60 was dit huis nog een vakantiewoning, maar doorheen de jaren werd ze omgevormd tot een échte familiewoning waar vooral licht en ruimte centraal staat.
De indeling is als volgt:
Gelijkvloers: inkomhal - leeshoek - woonkamer - eetkamer met open keuken - slaapkamer - badkamer - bureau - wasruimte - garage.
1e verdieping: nachthal - 3 slaapkamers - toilet – badkamer.

Achteraan een heerlijk, aangenaam terras (zuidwestelijke oriëntatie) met toegang tot de tuin. De tuin is bovendien helemaal privatief zonder enige inkijk. Ook voor de woning is er nog een aangenaam terras.
Extra's: verwarming op aardgas, airconditioning, EPC Label C, dubbele beglazing, 16 zonnepanelen, elektriciteit conform, niet gelegen in een risicozone voor overstromingen, regenwaterput 10000 liter (aangesloten), uiterst rustige locatie omringd door groen, ideaal voor vrij beroep.
Absoluut een bezoek waard! Reserveer uw afspraak via www.polares.eu en kom snel eens langs!
Meer informatie?
Contact

Neem contact op