Huis te koop

199000€

2 slaapkamers 113 vierkante meters

Immoweb code : 20011214
Immoweb code : 20011214

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
113 vierkante meters bewoonbare ruimte
89 vierkante meters grond

Omschrijving

Verder af te werken woning op centrale ligging in Serskamp

Op het gezellige dorpsplein van Serskamp kan deze interessante woning gevonden worden. Het pand dient nog verder gerenoveerd te worden maar geniet al van enkele fijne troeven. Door zijn centrale ligging zijn diverse zaken zoals bakker, slager, winkels en scholen in de nabijheid en ook parkeren is geen enkel probleem.
De indeling is als volgt: leefruimte met open keuken beschikkend over een kookeiland en nodige apparaten. Verder is er een trappenhal met ingebouwde kast en vervolgens een berging/toilet ruimte. Bovenliggend is ruimte voor twee slaapkamers, badkamer en eventuele dressing/bergruimte.
Extern is er knusse buitenkoer samen met extra tuinberging te vinden. Er is tevens een handig poortje dat direct naar buiten leidt.
Dewoning werd deels al aangepakt maar kan een “handige Harry” gebruiken die verder aan de slag kan en de woning volledig kan afwerken.
EPC: 260 kWh/(m² jaar) - Label C
S.U. in aanvraag
Voor verdere informatie of een bezoek, aarzel niet om Quinten van Immo Zone te contacteren op 09.231.75.92 of per mail op [email protected]

Neem contact op