Huis te koop

249000€

3 slaapkamers 143 vierkante meters

Immoweb code : 20057162
Immoweb code : 20057162

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
143 vierkante meters bewoonbare ruimte
165 vierkante meters grond

Omschrijving

Leuke woning met 3 slpkrs op uitstekende ligging te Schriek

Op een uitstekende locatie in het centrum van Schriek bevindt zich deze op te frissen woning met 3 (mogelijks 4) slaapkamers. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid, vlakbij winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer.

We betreden de woning via de woonkamer. De ruime leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. Verder beschikt u op het gelijkvloers nog over een geïnstalleerde keuken,  een gerenoveerde badkamer(2022) , uitgerust met lavabo, toilet en inloopdouche en tevens aangrenzend een praktische berging. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons nog toegang tot 3 slaapkamers. De zolder kan evenzeer ingericht worden als mogelijks 4e slaapkamer of stockageruimte.

U beschikt verder nog over een naastgelegen garage. In de goed georiënteerde tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Deze tuin is recentelijk opgefrist en bevat een gezellige vijver.

Dit is een uitstekende gelegenheid als u op zoek bent naar een woning met 3 (mogelijks 4) slaapkamers en tuin op een praktische locatie te Schriek. Contacteer ons voor meer informatie op 0473 38 29 40 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .


Bijzonderheden:
- Praktische garage
- 3/4 slaapkamers
- Uitstekende ligging

Renovatieplicht: nee

Neem contact op