Huis te koop

460000€

4 slaapkamers 228 vierkante meters

Immoweb code : 20043355
Immoweb code : 20043355

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
228 vierkante meters bewoonbare ruimte
1112 vierkante meters grond

Omschrijving

WONING MET 4 SLPKS EN UITZONDERLIJKE TUIN VAN CA 870 M²

Deze eengezinswoning is heerlijk gelegen in de woonwijk ‘Winkelstap’ in Schoten, in een doodlopende straat met bovendien een tuin die grenst aan het natuurgebied ’t Asbroek.
De locatie staat dus garant voor wonen in het groen met vlakbij alle invalswegen.
Aangelegde oprit/voortuin. De inkomhal leidt naar de leefruimte die over de volledige diepte doorloopt en bovendien uitgeeft op een veranda met schuiframen naar het terras en de tuin.
De leefruimte wordt hierdoor extra ruim en licht. De veranda is een extra bonus met plaats voor een eetgedeelte of gezellige zitruimte met zicht op het groen.
De keuken werd uitgewerkt tegen de muur. Hier is bovendien voldoende ruimte om, indien gewenst, te werken met een keukeneiland. 
De eerste verdieping omvat twee ruime slaapkamers en een derde, kleinere kamer aan de achterzijde, momenteel ingericht als dressingruimte. De badkamer is voorzien van een ligbad, lavabomeubel en toilet.
Op de tweede verdieping bevindt zich momenteel één royale slaapkamer over de volledige diepte, mits het plaatsen van een wand kunnen ook hier twee volwaardige kamers voorzien worden. Een kleinere kamer aan de achterzijde is ideaal als dressing of bureauruimte.
Ook op deze verdieping werd een badkamer voorzien.
De zolderverdieping onder het zadeldak is toegankelijk via een plooitrap in de slaapkamer. Deze ruimte werd ook volledig afgewerkt en recent voorzien van een velux raam. 
Het zadeldak werd voorzien van 12 zonnepanelen.

Neem contact op