Huis te koop

475000€

4 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 20271728
Immoweb code : 20271728

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
1150 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen woning op een perceel van ca.1150m².

Gelegen op een rustige locatie in een bosrijke omgeving bevindt zich deze energiezuinige woning op een perceel van ca. 1150 m².
De woning is gelegen in een gebied voor verblijfsrecreatie waar permanente bewoning is toegestaan.
In de woning zijn nog enkele kleine werken uit te voeren zoals o.a. plinten en enkele binnendeuren op het gelijkvloers en het plaatsen van een toegangspoort. De elektrische voorzieningen zijn hiervoor reeds aanwezig.

Indeling
Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet - open leefruimte in L-vorm op parkettegel ingedeeld in een salon met houtkachel, eetkamer en open geïnstalleerde keuken uitgerust met een aanrecht in composiet - SMEG ijskast en diepvries - gasfornuis - dampkap - vaatwasmachine - combi-oven.
Grenzend aan de keuken is er een bijkeuken/wasplaats/technische ruimte met buitendeur.

Verdieping: overloop - nachttoilet - 3 slaapkamers - 2 badkamers waarvan badkamer 1 is uitgerust met dubbele lavabo, ligbad en douche - badkamer 2 is voorzien van een lavabo en douche. Aansluiting voor wasmachine en droogkast zijn hier eveneens voorzien.

De tuin met ruim terras is volledig omheind en zuid georiënteerd.

Bijzonderheden: vloerverwarming op propaangas - aluminium ramen - volledig afgewerkte en geïsoleerde zolder - waterontkalker - boiler 60 liter - elektriciteit conform - EPC 156 kWh/m² - E-peil 71 - Vg-Gvr-Vv-Gvkr-Gmo.

Neem contact op