Huis te koop

465000€

4 slaapkamers 162 vierkante meters

Immoweb code : 20183399
Immoweb code : 20183399

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
162 vierkante meters bewoonbare ruimte
860 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren villa in Schilde met 4 slaapkamers op 860 m²

Deze charmante villa in Schilde biedt een unieke kans om een woning volledig naar eigen wens te renoveren. Gelegen in een rustige wijk, dicht bij het centrum, biedt deze villa een bewoonbare oppervlakte van 162 m² op een perceel van 860 m². De woning beschikt over 4 slaapkamers: twee van 10 m², één van 19 m² en één van 9 m², een woonkamer met aansluitend een keuken en een gastentoilet. De droge kelder is ideaal voor opslag.

De villa heeft een ruime tuin met volwassen bomen, wat zorgt voor veel privacy en een groene omgeving. U kunt genieten van de natuur en de nabijgelegen wandelwegen en fietsroutes, zoals het bekende Anti-tankkanaal. De woning ligt in een rustige buurt, ideaal voor natuurliefhebbers en sportievelingen.

Er is een inpandige garage en drie privé parkeerplaatsen op eigen terrein. Er is tevens parkeergelegenheid op straat voor bezoekers.
Nabij het centrum, op wandelafstand van winkels, scholen en voorzieningen, maar toch een uiterst rustige locatie.

Deze villa biedt enorm veel renovatiepotentieel. Het is een ideale kans voor wie zijn droomwoning wil realiseren, precies naar eigen smaak en wensen. Met een goede indeling en veel ruimte, kunt u hier uw ideale thuis creëren.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in een rustige, groene omgeving dichtbij Schilde. Neem snel contact op voor een bezichtiging en ontdek het volledige potentieel van deze woning.
Deze woning valt onder de renovatieplicht.

Neem contact op