Huis te koop

599000€

4 slaapkamers 204 vierkante meters

Immoweb code : 20149769
Immoweb code : 20149769

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
204 vierkante meters bewoonbare ruimte
1560 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige woning met EPC 137 kWh/m²!

Gerenoveerde instapklare woning met 4 slpks, tuin en ruime oprit te Schilde

Indeling:
Een inkomhal voorzien van vestiaire gedeelte en gasten toilet, die toegang biedt tot een ruime woonkamer/eetkamer voorzien van vloerverwarming met aanpalend de vernieuwde keuken. De keuken is netjes afgewerkt en beschikt over kwalitatieve toestellen met inbegrip een koelkast, gasfornuis, oven, dampkap en vaatwasser. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een wasruimte/bergruimte met douche die toegang biedt tot de ruime inpandige garage die voorzien is van een berg zolder. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich een zitkuil met open haard wat zorgt voor een gevoel van warmte en gezelligheid.

Op de eerste verdieping is er een ruime nachthal met veel licht die toegang biedt tot vier ruime slaapkamers van respectievelijk 10m², 10m², 13m² en 17m². De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.
Een ware troef van de woning is de noordwest georiënteerde onderhoudsvriendelijke tuin (met zuidwest georiënteerd terras) waarin u in de mogelijkheid bent te genieten van gezellige zomeravonden met vrienden en familie.

BIJZONDERHEDEN
+ Strategisch gelegen op een boogscheut van het centrum van Schilde
+ Slaapkamers: 4
+ EPC: 137 kWh/m²
+ Elektrische installatie conform AREI
+ Kruipkelder (gedeeltelijk)
+ Oprit die plaats biedt voor 4 wagens

Deze woning is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een unieke e

Neem contact op